Jolibag

DE TOEKOMST DRAAIT OM BELEVING

De toekomst van retail draait om het eigen verhaal! Veel heeft om marketing en economie gedraaid, maar nu is de tijd rijp voor beleving en inspiratie. Daar heeft de consument van heden behoefte aan. Consumenten willen inspiratie meekrijgen als ze producten aankopen. Zij kopen geen product maar SFEER. Je doelgroepen dus heel goed kennen en alle aspecten daarop afstemmen wordt dan ook erg belangrijk. Op welke momenten in de klantenreis maakt jouw product dan het verschil?

ONZE DOELSTELLING

Laat dit laatste dan ook de cruciale stap zijn naar onze doelstelling. Wij kunnen hier DE MEERWAARDE betekenen voor jouw imago-uitstraling. Via ‘Packaging’ & ‘Bag-design’ dragen zij bij aan de image building van uw organisatie of winkel. Het is de perfecte publiciteit en fungeert als uitgangbord van uw bedrijf. De boodschap wordt op een driedimensionale manier gebracht waardoor uw naambekendheid stijgt.

CROSS-OVER KENNIS

Door onze ruime ervaring en kennis uit diverse achtergronden (graphic-design, retail-design, conceptstore & branding) kunnen we ons volledig inleven in uw verhaal en aan de wereld vertellen wat u wilt. JOLIBAG vertelt jouw verhaal via duurzame verpakkingen en zakontwerpen. Gaat u de uitdaging aan?

CREATIEVE TROEF

Het uitdenken en uitwerken van jouw corporate huisstijl is onze specialiteit. Misschien heb je zelf al een beeld in gedachten of een vaag idee? Wij helpen je hier dan graag de laatste hand aan te leggen met technische kennis en vertalen deze in een uitgewerkte visual om.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x